Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. 7. 2017

Charakter a minulost + motto a inventář

Charakter

Annie je dívka spíše tiché povahy, ale vždy záleží na tom s kým je. Občas také trochu stydlivá, ale tvrdohlavá osoba. Někdy je poměrně těžké s ní vyjít, protože její nálady bývají často proměnlivé. Jednou je ráda když má klid a nikdo si jí nevšímá a pak chce být hlavním středem pozornosti. S přáteli a blízkými je divoká, ale má i své melancholické nálady. Ve volném čase se ráda zahrabe do huňaté deky v posteli s čajem a dobrou knížkou a nebo naopak vyrazí ven na procházku do přírody. Mnoho svého času také tráví fotografováním, jemuž se věnuje už několik let a v nedávné době začala své fotky zveřejňovat v časopisech. Dále chová doma netradiční zvíře, čímž je liška Fumika. První věcí, které si na ní člověk všimne jsou hluboké modré témné oči, výrazné na bledé pleti. Díky aktivnímu sportování si drží hubenou postavu a výškou je poměrně malá. Její módní styl je stejně jako nálada proměnlivý. Ráda si zkouší nové oblečení, ale není zrovna na nějaké značkové. Řekněme, že kdyby si měla vybrat mezi teplým domácím svetrem nebo luxusní značkovou bundou, tak si vybere svetr.

Minulost

Vztah Annie k rodičům byl poměrně zajímavý. Svého otce nikdy nepoznala a za svého dětství si často kladla otázky jako "Kde asi je?" "Co dělá?" "Žije ještě vůbec?" Ale čím byla starší, tím to přestávala řešit. Matka Ann byla velmi sebejistá a ambiciózní žena, ovšem která se absolutně nevěnovala svým dětem. Buď byla neustále zaměstnaná svou prací a nebo byla se svým novým partnerem, které dost střídala. Popsala bych ji jako včelu - pořád chodí od kytky ke kytce a opyluje a opyluje. Nyní se můžeme přesunout k její sestře Evan. Její celé jméno je Evan Monica Charrier a pro Annie byla v dětství celý svět a poměrně jí nahrazovala matku. Vychovávala jí, starala se o její bezpečí a učila jí zodpovědnosti, ale zároveň nikdy nebyla upjatá a byla s ní zábava.
Dívky jako malé vyrůstali v obrovském domě, ve kterém se Annie vždycky ztrácela. Tento dům, ale nikdy nebylo to co chtěla. Možná měla bohatství, obří vilu a téměř vše po čem zatoužila, ale sama doopravdy chtěla mít vlastní útulný byt a venkovní chatku. Jediné co se jí na domu líbilo byla obří zahrada a sady, protože k přírodě měla vždy velmi silné pouto. Se sestřičkou s nimi žil velký Bernardýn Cass.
Když i k dívkám zavítala puberta, tedy spíše u Evan, Annie to moc neprožívala, dorazilo období, kdy má člověk pocit, že mu patří svět a může si dělat co se mu líbí. A to se tak stalo, že jednou ráno kde se vzala, tu se vzala byla Annie na cestě pryč z domu. Chtěla utéct před celým světem a najít si nějaký byt a splnit si sen. Jenže ono se to dělá těžko ve čtrnácti. Cesta moc dlouho netrvala a za necelý týden už byla doma, u své sestry od které pak dostala pořádně vyhubováno. Její magické schopnosti se začali ukazovat také až s pubertou a sestra měla víceméně stejné, takže ji zaučovala. Ann si nejlépe počínala ve světelných kouzlech a zaříkávadlech, která se snažila pořád nějak obohatit a vytvářela nové. Často také běhala v nedalekém lese ve kterém se učila poznává rostliny, ale pokud jde o celkové bylinkářství, tak se má rozhodně ještě co učit. 

Motto

Sni, protože nikdy nevíš, kdy budeš muset otevřít oči.

Inventář

Zbraně: rituální nůž (athame) a happo shuriken (házecí hvězda) 
Talismany, drobnost, upomínka: Menší zápisník s zaříkávadly a drobný kožený vak na sběr a uchování bylin